• Opening 23 mei

   

 • Opening 23 mei - Save the date

  Graag nodigen wij u uit op 23 mei a.s. voor de opening van ons nieuwe kantoor. Inloop tussen 15.30-16.00u en om 16u start het programma.

  Ons thema voor deze dag is “Security”. Naast de vele inspirerende sprekers is dit moment ook bedoeld om met elkaar in gesprek te komen en ideeën uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

  U schrijft zich in door uw e-mail handtekening achter te laten via: 23meibenikerbij@it4success.nl

  U voegt gemakkelijk onze opening op 23 mei a.s. toe aan uw agenda door hier te klikken.

  Opening
  Tijdens de officiële opening is er een uitgebreide borrel inclusief hapjes verzorgd door chef-kok Yuri Verbeek. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om rond te lopen en ons nieuwe kantoor te bewonderen. Onze collega`s leiden jou graag rond en geven uitleg over de verschillende afdelingen. Een aantal fabrikanten houden interessante kennissessies over het thema ‘Security’ en ‘de nieuwe werkplek’. Dit wil je niet missen!

  Programma 23 mei 2019 vanaf 15:30 – 19:30u

  Inloop + welkom
  Vanaf 15:30 verwelkomen wij u feestelijk in ons nieuwe pand met koffie en taart. Stipt 16:00 wordt ons event geopend met een zeer interessant verhaal over security. De spreker is niemand minder dan Olaf Tettero de CTO van Brightsight – Brightsight is hét grootste onafhankelijke veiligheidsevaluatie-lab ter wereld. Olaf gaat met zijn inspirerende verhaal in op die beveiligingsmaatregelen die nodig zijn om hackers buiten de deur te houden en daarmee risico’s op het gebied van AVG/GDPR te voorkomen. Dit is een veelal ondergeschoven aspect, maar een onderwerp waar iedere ondernemer over moet hebben nagedacht! Olaf heeft hier een super interessant verhaal over.

  16:45 Inspirerende sessies

  Op de 1ste verdieping vinden de inspirerende sessies plaats. Vier producenten geven u, in korte lezingen, een interessante blik op de toekomst met vernieuwende IT. Geen lange wollige technische sessies, maar korte inspirerende verhalen waardoor u aan het denken wordt gezet.

  Uiteraard zal onze eigen sessie over de moderne werkplek, waar security een essentieel onderdeel van is, niet ontbreken. Kom kijken wat wij als IT4Success belangrijk vinden. Waar wij van vinden waar u als ondernemer zeker over nagedacht moet hebben.

  Op de begane grond, in onze lunch en recreatieve ruimte, zal HP Inc. een gave VR-demo verzorgen. Neem zeker een kijkje en laat u verassen door de mogelijkheden die VR te bieden heeft.