• Nieuws

   

Welkom op onze nieuws pagina. Wil je weten waar wij onlangs mee bezig zijn geweest? Lees gerust hieronder verder. Wij hebben enkele hoogtepunten uitgelicht.

Wil je meer weten wat wij doen of voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 015-78 22 700 of via e-mail: sales@it4success.nl

 • Onvergetelijke partnerdag georganiseerd door Arcserve bij IT4Success (26-02-2019)

  2019 Is het jaar dat wij nog meer naar buiten treden met onze portfolio en innovatieve oplossingen. Wij noemen onszelf hét grootste geheim van Delft!
  Dat komt omdat onze klanten al meer dan 32 jaar beseffen dat wij de beste kwaliteit leveren en een optimale samenwerking hebben met partners zoals Arcserve, HPInc, HPe.
  Dit vertellen wij graag ook aan organisaties die ons nog niet kennen.

  Back Up en Disaster Recovery
  De focus tijdens de partnerdag van Arcserve lag bij training van onze specialisten op het gebied van Back Up en Disaster Recovery.

  Op welke wijze kunnen klanten hun bedrijfscontinuïteit waarborgen bij een server crash of een brand? Onze specialisten zijn hier nu getraind en kennen de ins en outs.

  Patatjes
  Naast training en hard werken was het ook tijd voor plezier. Daarom hadden wij speciaal voor deze dag een Biologisch Frietkraam geregeld.
  Het soort plezier dat bij onze bedrijfsfilosofie past – biologisch en gezond.

  Meer informatie
  Wilt u meer weten over beveiliging van uw data?
  Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten via: 015-78 22 700 of stuur een e-mail naar: sales@it4success.nl