• Stages

Bij IT4Success werken fantastische mensen, ieder met zijn eigen vaardigheden, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We zijn allemaal verschillend, maar juist die diversiteit maakt van ons een team dat elkaar kan ondersteunen waar dat ook nodig is. We geloven in doen waar je goed in bent en dat is in ons geval IT.

Bij IT4Success ben je als stagiair echt onderdeel van het team. Als jij laat zien dat je gemotiveerd bent dan kun je bij ons veel leren maar wij ook van jou. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en voldoende ruimte voor je schoolopdrachten. Je hebt ook altijd een praktijkbegeleider, je doet het niet alleen. Wil jij onderdeel worden van IT4Success?

Bekijk hieronder onze stages.

 Stage opdracht HBO: Hoe maak je IT4Success Service Partner bij HPInc?

Wij hebben een hele mooie uitgebreide opdracht uitstaan voor een ambitieuze en gemotiveerde student. Ben jij bezig met een marketing of sales (commercieel) opleiding aan het HBO en ben je nog op zoek naar een opdracht? Bekijk dan gauw onze stage opdracht. Lees meer!

Stage Marketing & Sales

Ben jij die vlotte student die met passie zijn/haar skills inzet om te gekke campagnes eruit te knallen. Kom ons team dan versterken met al je creatieve oplossingen. Lees meer!

 Stage Logistiek Medewerker

Je bent als logistiek medewerker een spin in het web binnen de organisatie. Je bent medeverantwoordelijk dat alle orders van a tot z perfect verlopen en dat de eindklant tevreden is. Herken jij jezelf hierin? Lees meer!

 Stage Systeembeheerder

Hoe gaaf is dat? Dat je zelfstandig servers mag inrichten en het uitvoeren van configuraties op switches, routers en ander netwerkapparatuur. Lees meer!