• Stages

Bij IT4Success werken fantastische mensen, ieder met zijn eigen vaardigheden, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We zijn allemaal verschillend, maar juist die diversiteit maakt van ons een team dat elkaar kan ondersteunen waar dat ook nodig is. We geloven in doen waar je goed in bent en dat is in ons geval IT.

Bij IT4Success ben je als stagiair echt onderdeel van het team. Als jij laat zien dat je gemotiveerd bent dan kun je bij ons veel leren maar wij ook van jou. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en voldoende ruimte voor je schoolopdrachten. Je hebt ook altijd een praktijkbegeleider, je doet het niet alleen. Wil jij onderdeel worden van IT4Success?

Bekijk hieronder onze stages.

 Stage Sales / Social Media

Je houdt je als Sales / Social Media captain bezig met diverse social media kanalen. Je zorgt voor content en zet sales- en marketingacties uit om leads te genereren voor het Salesteam. Is je interesse aangewakkerd? Lees meer!

 Stage Logistiek Medewerker

Je bent als logistiek medewerker een spin in het web binnen de organisatie. Je bent medeverantwoordelijk dat alle orders van a tot z perfect verlopen en dat de eindklant tevreden is. Herken jij jezelf hierin? Lees meer!

 Stage Systeembeheerder

Hoe gaaf is dat? Dat je zelfstandig servers mag inrichten en het uitvoeren van configuraties op switches, routers en ander netwerkapparatuur. Lees meer!